VOB-1000x560

Sponseret: Vind en skøn weekendtur for 2 til en værdi af 10.000 kr.

Et nyt år er skudt igang, og hverdagen har taget over igen. Grib chancen og tag én du holder af med på weekendtur til London.

London er én af de mest besøgte storbyer muligvis fordi her er noget for enhver smag. Hvad end du er til historiske sites såsom Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace. Eller måske har du bare lyst til at gå på opdagelse i Londons utallige kvarterer med lækre restauranter, de bedste shoppesteder og hyggelige oaser sammen med en du holder af.

Klik her for at deltage i konkurrencen om en weekendtur for 2 personer.

Forkæl én du holder af med en shoppingtur til for eksempel London. London er én af de mest besøgte storbyer muligvis fordi her er noget for enhver smag. Hvad end du er til historiske sites såsom Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace. Eller måske har du bare lyst til at gå på opdagelse i Londons utallige kvarterer med lækre restauranter, de bedste shoppesteder og hyggelige oaser sammen med en du holder af.

  • Præmien har en samlet værdi af 10.000 kr.
  • Vinderen bliver trukket d.31.januar 2017.
  • Vinderen vil blive kontaktet direkte, og bliver oplyst her på sitet.
  • Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage emails fra de 5 sponsorer; tjengo.com, designerandfriends.dk, duglemmerdetaldrig.dk, zityguide.dk og bownty.dk.
  • Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene.

Logoer_nyt-1000x200