web-tv 9 måneder

  Video: 9 måneder (afs. 8) – “De råbte, jeg var en dårlig mor”

  I 8. afsnit af '9 måneder' bliver Dea kaldt en dårlig mor, Rikke synes det er hamrende hårdt at være gravid, og Katrines baby skal vendes.

  Skrevet af Freja Sofie Madsen

  I web-tv-serien ‘9 måneder’ kan du følge Dea, Katrine, Camilla og Rikke gennem deres graviditet og frem til fødslen.

  Både Dea og Katrine må tage det sure med det søde. Dea er til gadefesten Distortion i København, men det er ikke kun sjov og spas. Flere af de fulde mennesker støder ind i hendes gravide mave, og da hun beder dem om at passe på, bliver hun svinet til og kaldt for en dårlig mor.

  Katrine har været til jordemor og alt ser fint ud – bortset fra at barnet ligger den forkerte vej. Derfor skal hun ind og have barnet vendt, og det er ikke for pattebørn. 

  Rikkes synes hendes graviditet er hamrende hård og hun ville ønske, hendes kæreste og omgangskreds forstod, hvad hun går igennem.

  SE OGSÅ: Video: 9 måneder – “Jeg har grædt så meget, at jeg ikke kan se ud af mine øjne”

  SE OGSÅ: VIDEO: 9 måneder – “Jeg er blevet et hormonmonster”

  SE OGSÅ: VIDEO: 9 måneder – “Puha, jeg har taget mange kilo på”

  debate

  Vis facebook-kommentarer

  Skjul facebook-kommentarer

  Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

  loading...