• Tøjdyr fra Jellycat, 299 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Tøjdyr fra Jellycat, 299 kr.

  “Mit barns første tøjdyr er en gave fra de kommende bedsteforældre. Et fint fund, synes jeg, fordi den ikke bare er yndig, men også lidt skæv og hippieagtig.”
  Luk
 • Puslebord fra ByBo hos Mammashop.dk, 3.399 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Puslebord fra ByBo hos Mammashop.dk, 3.399 kr.

  “Diskret og smart indrettet pusleplads, der kan slås op, når du ikke bruger den. Jeg har ikke lyst til at lade flere møbler end højst nødvendigt flytte ind på vores meget lille badeværelse, så dette er den ideelle løsning.”
  Luk
 • Babyolie fra Cowshed, 145 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Babyolie fra Cowshed, 145 kr.

  “Jeg er blevet langt mere optaget af at leve bæredygtigt, efter jeg er blevet gravid, og denne olie er af 100 procent øko-ingredienser. God for mit barn – og god for planeten!”
  Luk
 • Sut fra Hevea, 50 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Sut fra Hevea, 50 kr.

  “Naturgummi uden kemi og farvestoffer er et oplagt valg. Så må vi håbe, at den også falder i min babys smag.”
  Luk
 • Kørepose fra Gudrun & Gudrun, 1.800 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Kørepose fra Gudrun & Gudrun, 1.800 kr.

  “Jeg blev rigtigt glad, da jeg fandt ud af, at de færøske designere Gudrun & Gudrun har lavet en skøn kørepose i lammeskind, som baby virkelig kan holde varmen i.”
  Luk
 • URO fra Mimiscircus.COM, 239 kr.
  Klik her for at se galleriet

  URO fra Mimiscircus.COM, 239 kr.

  “Fine farver uden pang! Det vrimler ikke ligefrem med uroer, som både babyer og forældre kan li’ at kigge på, men den her er så fin, at jeg også selv bliver glad i låget af den.”
  Luk
 • Babytæppe i økologisk bomuld fra Mormor.nu, 695 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Babytæppe i økologisk bomuld fra Mormor.nu, 695 kr.

  “Jeg tænker, at de mange mormødre, som strikker babytæpper for webshoppen Mormor. nu, må vide et og andet om, hvad der er godt for en nyfødt!”
  Luk
 • Barnevogn fra Odder, 5.999 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Barnevogn fra Odder, 5.999 kr.

  “Min barnevogn må ikke larme for meget i farverne, men skal i stedet være sort og klassisk i designet.”
  Luk
 • Rangle fra Janod, 195 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Rangle fra Janod, 195 kr.

  “Så længe vi kan undgå det, skal vores barn ikke have plastiklegetøj. Jeg sikker på, at denne rangle i træ af super kvalitet vil være en god underholder.”
  Luk
 • Lift fra SnoozeBaby, 999 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Lift fra SnoozeBaby, 999 kr.

  “Fin og praktisk moseskurv, der minder mig om den, jeg selv blev bragt hjem i af mine forældre, da jeg var nyfødt. Helt små børn kan godt lide lidt trange omgivelser til at starte med, så her skal min nyfødte ligge og sove, indtil det er tid til en rigtig seng.”
  Luk
 • Pusletaske fra Soulland, 1.600 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Pusletaske fra Soulland, 1.600 kr.

  “Det er en principsag for mig at købe en håndtaske, der er til at holde ud at se på – også selv om den er fyldt med bleer, gylpeklude og ammeindlæg.”
  Luk
 • Højstol fra Stokke, 2.248 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Højstol fra Stokke, 2.248 kr.

  “Både min kæreste og jeg sad i denne stol, da vi var små, så det skal vores barn også. Farven er ren 70’er-nostalgi, og stolen kan ikke vælte, selv om man har et uroligt barn.”
  Luk
 • Vugge fra Leander, 2.473 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Vugge fra Leander, 2.473 kr.

  “I modsætning til en traditionel vugge, som bevæger barnet fra side til side, vugger denne fine model fra Leander barnet i en blid, fremadrettet bevægelse, hvilket skulle føles mere naturligt for den nyfødte. Den vil desuden stå fint i både vores stue og soveværelse.”
  Luk
 • CECILIE THORSMARK
  Klik her for at se galleriet

  CECILIE THORSMARK

  28-årige Cecilie Thorsmark er projektleder i Danish Fashion Institute og gennem sit job vant til at omgive sig med godt design i holdbar kvalitet. Hendes køb tæller blandt andet en designer-kørepose i lammeskind, et håndstrikket babytæppe og en pusletaske lidt ud over det sædvanlige. Cecilie er i uge 40 og gravid med sit første barn
  Luk
 • Sparkedragt fra Popupshop, 319 kr.
  Klik her for at se galleriet

  Sparkedragt fra Popupshop, 319 kr.

  “Jeg ved ikke, om jeg får en dreng eller pige, så jeg har satset på kønsneutral shopping.”
  Luk

Babyudstyr

Køb babyudstyr på luksus eller budget

Ventetid er lig med investeringer i udstyr, der gør det lettere og sjovere at være nybagt mor. Lad dig inspirere af to kvinders ønsker, og find det, der passer til dig, dit barn og dit budget.

Marie Graunbøl, Vores Børn Gravid, Marts 2012
19. marts 2012

FIND DIT FAVORITUDSTYR OG DET DER PASSER TIL DIT BUDGET I DE TO BOKSE TIL HØJRE >>

LÆS OGSÅ: Guide – Find den rette barnevogn

TERMINSGRUPPE: Find din terminsgruppe i Vores Børns Forældreforum

LÆS OGSÅ: Babyudstyr – budget

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Test af 6 klapvogne

Test af de bedste klapvogne

Vi tester klapvogne

Vores mødregruppe har testet klapvogne. Find ud af, hvilken der er bedst for dig.

Skrevet af Sofie Winther Askgaard
30. juni 2015

Det er tid til sol, sommer og gåture med den lille i klapvognen. Men hvilken klapvogn skal du vælge, og skal det koste hele opsparingen at blive godt kørende?

LÆS OGSÅ: Vi tester paraplyklapvogn

Mødregruppen har gået parker og gader tynde og fundet favoritten.

Herunder kan du se vores test af seks forskellige klapvogne og finde den, der er bedst for dig, både i forhold til pris og behov.

LÆS OGSÅ: Hvilken barnevognstype er du?

1. Fin vogn til prisen

duonyBeemo – 4 ud af 6 stjerner

Duo Jogger-klapvogn i aluminium med svingbare lufthjul og sæde, der kan lægges helt ned. 1.599 kr. på jollyroom.dk

FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Det er ikke en vogn, man køber for at imponere de andre mødre på skovstien, men den ser ud til at kunne få babyen sikkert fra A til B, og det er det vigtigste. Faktisk er vi lidt imponerede over, hvor robust og pæn den er, når den samtidig er testens billigste. Men øv, at den kun findes i sort. Vi savner noget spræl!

BRUGBARHED

God plads til en baby i alle størrelser, og sædet kan lægges helt ned, så mini kan nappe en lang lur uden bekymringer om ondt i ryggen. Skønt er det også, at junior kan se hele verden fra sit sæde, men det måtte gerne kunne vendes, så udsigten var mor! Det kræver lidt for god tid at slå vognen sammen, for det er slet ikke let, og der skal bruges to hænder (mindst!). Minus: den fylder for meget til de små biler.

SIKKERHED

Vi ruller af sted i både by og skov, men hjulene trækker lidt til den ene side, og det kræver to hænder på styret, hvis man skal undgå sammenstød. Smart er det dog, at der både er sele i vognen og kroge til, at man kan montere en anden sele selv.

PENGENE VÆRD?

Det er value for money! Har du god plads i bilen, og skal du ikke bruge den på daglig basis, er det et super køb til prisen. Du får, hvad du betaler for – og så lidt til.

LÆS OGSÅ: Vi tester paraplyklapvogn

klapvogn2

2. Kører som en drøm

Babyjogger – 6 ud af 6 stjerner

City Elite Single-klapvogn med Quick-Fold-system, punkterfrie hjul og ekstra lang liggelængde. 4.800 kr. i Ønskebørn.

FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Er det mærkeligt, hvis vi triller en tur uden
babyen? Klapvognen her er bare så pæn med sit rå denimlook, og der er i den grad tænkt over designet. Størrelsen er det eneste, der bekymrer os, for så rummelig en vogn må næsten fylde lidt for godt på fortovet og i bilen? Junior kommer til gengæld til at ligge godt!

BRUGBARHED

‘Den kører som en drøm’ er dommen, og én hånd på styret er også rigeligt til at sno sig selv de mest snørklede steder. Sædet kan lægges helt ned, og kombineret med langt liggemål er trætte børn intet problem. Ekstra point for Quick-Fold-systemet, så vi kan klappe vognen sammen med en sur baby på armen. Eneste anke: sædet kan ikke vendes mod mor.

SIKKERHED

Tre hjul står mindre sikkert end fire hjul, men det mærker testmødrene ikke. I skov, på vej og på shopping kører vognen upåklageligt. Trods navnet er det ikke en løbevogn – det er de små hjul ikke designet til. Ekstra point for den smarte håndbremse. 

PENGENE VÆRD?

Ja! Der er kælet for alle de smarte detaljer, der gør det nemmere at være en mor på farten. Og man kan få en masse smart tilbehør lige fra rejsetaske til spisebakke, så man kan customize den til sine egne behov. Åh …!

3. Miljøvenligt design

Bumbleride – 5 ud af 6 stjerner

Indie-klapvogn i bæredygtigt genbrugsmateriale med letvægtsaluminiumsstel og justerbart ryglæn. 4.500 kr. på babytrold.dk.

FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Oh la la, en lækker klapvogn i sporty look og superlet design med letvægtsaluminiumsstel og flere farvemuligheder. Det er overhovedet ikke til at se, at denne klapvogn er lavet af genbrugsmaterialer som plastikflasker og bambuskul og dermed rigtig god for miljøet. ‘Den er bare så cool’ er reaktionen fra en mor.

BRUGBARHED

Lille og let er en stor fordel, når vi snor os rundt i indkøbscentre og på fyldte fortove med kun én hånd på styret, selvfølgelig, og når vognen skal bag i en lille Mazda2. Det store liggemål på 95 centimeter, når sædet – med lidt møje og besvær – slås ned, gør det lige så rart for babyen at slumre her som i barnevognen. Savnes dog: at sædet kan vendes, så vi kan se den lille.

SIKKERHED

Smart sele, der passer til forskellige køreposer, låsbare hjul, fodbremse – tjek! Og med sine kun ni kilo er den en ægte letvægter, men kører lige så stabilt som de tungere vogne. At den også er fri for giftige kemikalier og god for miljøet, varmer hjertet hos en mor, der putter sit guld i den.

PENGENE VÆRD?

Kvalitet koster, men hvis du vil have en handy øko-klapvogn i fedt design, der passer ind i de fleste mikrobiler, så er det et rigtig godt køb.

LÆS OGSÅ: 6 cool gadgets til din barnevogn

klapvogn4

4. Anderledes design

Orbitbaby – 4 ud af 6 stjerner

Miljøvenlig G3-klapvogn med sæde, der kan roteres, og ventilationssystem. Fås i mange farver. Fra 5.998 kr. på babyshower.dk

FØRSTEHÅNDSINDTRYK

‘Forvokset paraplyklapvogn’ beskriver en mor klapvognen og er ikke umiddelbart begejstret. Den ellers miljøvenlige og anderledes vogn oser ikke af luksus, men til gengæld er der tænkt over detaljerne. Sædet kan rotere 360 grader, så det også kan bruges som højstol ved cafebordet, og du bygger selv klapvognen op af moduler – med alt fra autostol til barnevogn og søskendesæder, hvis der bliver behov for det. Tjekket!

BRUGBARHED

Grus eller græsplæne, vi kommer uden problemer frem, og vi er vilde med, at sædet kan vendes 360 grader i en glidende bevægelse, så babyen får panoramaudsigt. Genialt tænkt! Men det er ærgerligt, at sædet ikke kan lægges vandret, så vi med lidt mere ro i sindet kan lade babyen snuppe en laaang lur.

SIKKERHED

Det noget anderledes styr kræver to hænder, og det gør det temmelig uhandy at tale i mobil, samle sutter op og styre ligeud samtidig! Til gengæld sidder babyen godt, og foruden at leve op til alle sikkerhedskrav, er klapvognen Øko-Tex-certificeret.

PENGENE VÆRD?

Det kommer an på, om du er til klassisk design eller tør hoppe ud i noget lidt anderledes – det er nemlig også testens dyreste vogn.

LÆS OGSÅ: Hvilken barnevognstype er du?

klapvogn5

5. God til bykørsel

Hauck – 4 ud af 6 stjerner

Lift Up 4-klapvogn med aluminiumsstel, one-hand-fold-mekanisme og drejelige forhjul. 2.400 kr. på coop.dk

FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Robust lille sag med fire hjul, hvoraf de to forreste er drejelige. Så lille, at den kun vejer 10.1 kilo! Den oser hverken af luksus eller discount, men noget lige midt imellem. Sædet kan lægges ned, og så kan den prale af sin one-hand-fold-mekanisme, der gør, at man kan klappe vognen sammen med en baby, taske og andet habengut i armene. Smart!

BRUGBARHED

Der er god plads i sædet til både små og store babyer, og det kan lægges helt ned, mens fodstøtten kan hæves, så klapvognen på nul-komma-fem trylles om til en behagelig seng. Skønt! Vi savner dog en kaleche, der skærmer bedre af for babyen, også når sædet er slået ned. Kuk kuk, ‘vinduet’ i kalechen er ikke så smart, når man prøver at få en overtræt baby til at lukke øjnene.

SIKKERHED

5-punkts-sele, sikkerhedsbøjle, låsbare hjul – tjek, tjek og tjek. Men det er ikke en vogn til skov og bumpet terræn. Hjulene er små, og selvom de kan låses, gør de sig bedst på en lige vej.

PENGENE VÆRD?

Hvis du er bymenneske, vil du elske denne lille vogn, der fylder meget lidt bag i mikrobilen og kører godt på vejen. Er du friluftsmenneske, vil du nok ærgre dig over de små hjul.

klapvogn6

6. Rummelig luksus

Phil & Teds – 5 ud af 6 stjerner

VIBE V3 single-klapvogn til et eller to børn med aluminiumsstel,  justerbart ryglæn og liggemål på 100 cm. 5.399 kr. på danbaby.dk

FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Lækkerier til både mor og babyen! En rigtig pæn klapvogn, der oser langt væk af kvalitet – og med et liggemål på hele 100 centimeter. Nøj, hvor skal babyen ligge godt og sove længe! Den fås i flere friske farver, og det trækker op, at vognen kan bruges af to børn, hvis man tilkøber et søskendesæde til den. Godt tænkt.

BRUGBARHED

Hold nu op, hvor er der god plads, også til alle mors sager! Søskendesædet skal monteres under vognen, men når det ikke er på, er der ekstra god plads til indkøb. De tre hjul triller over asfalt, grus og græs uden at brokke sig, men vi kunne godt tænke os, at sædet kunne vendes, så vi kan se junior. Det kan dog lade sig gøre med søskendesædet! En lille anke: Kalechen er en anelse kort til at give ordentlig læ.

SIKKERHED

Den newzealandske klapvogn lever op til alle sikkerhedskrav, og vognene på det danske marked er endda specielt fremstillet uden giftig kemi – der er ikke noget at være nervøs for her, selv ikke for en pylret mor!

PENGENE VÆRD?

Av, den er pebret, men hvis du skal bruge en vogn til mere end et barn, så kan det godt betale sig. En langtidsholdbar investering, for vognen er så rummelig, at den kan bruges i maaange år.

LÆS OGSÅ: Vi tester bleer

LÆS OGSÅ: Sådan handler du babyudstyr på nettet

LÆS OGSÅ: Guide: Dit første babyudstyr

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Test af 6 forskellige vådservietter

Vi tester vådservietter

Vi tester vådservietter

6 forskellige vådservietter er blevet testet, og de bedste er fundet.

Vores Børn
29. juni 2015

Vådservietter er uundværlige, når du er på farten med dit barn. Men hvilken vådserviet er mest skånsom mod numsen? Og hvilken er bedst, når der er lort overalt, og bleskiftet skal klares med én hånd?

Vådservietter er nemlig ikke bare vådservietter, for der er for eksempel forskel på tykkelse og fugtighed. Derfor har vi lavet en test af 6 forskellige. 

LÆS OGSÅ: Vi tester bleer

To af redaktionens mødre og sundhedsplejerske Anette Theil har testet vådservietterne i praksis.

Herunder kan du se, hvordan de har klaret sig, efter vi har følt, duftet og prøvet vådservietterne.

babywipes

Änglamark Baby wipes

72 stk. 13 kr. i Irma

5 ud af 6 stjerner

Klappen gør pakken nem at åbne og lukke – også med en hånd. Servietterne er lidt tykkere end flere af de andre. De hænger ikke sammen, når man hiver dem op. Der er minimal duft, så det generer ikke. Desværre er der lige lidt nok fugt på, så man skal bruge flere servietter hver gang.

xtra

 

X-tra Vådservietter

72 stk. 8 kr. i SuperBrugsen

2 ud af 6 stjerner

Det trækker lidt ned, at de ikke er miljømærkede. Til gengæld er pakken ret neutral at se på. Det er nemt at åbne pakken – desværre har servietterne det med at hænge sammen, så man ender med en større bunke i hånden. Svag duft af kemi. Vådservietterne er næsten for tynde. De føles som om, de hurtigt tørrer ud. Plastiskstykket dækker kun lige hullet, så får man ikke lukket helt, tørrer ser-
vietterne ud – eller der bliver vådt i hele pusletasken.

LÆS OGSÅ: Vi tester babyalarmer

vibelle

 

Vibelle Vådservietterne

72 stk. 20 kr. i Aldi

3 ud af 6 stjerner

En skrigende pink pakke – ikke så sundhedsagtigt. Det er en tyk serviet, der næsten er lidt vattet i det. Det er nemt at åbne pakken, men når servietterne skal op, hænger de enten sammen eller trevler. Ikke så smart. De er tilpas våde og vasker godt. Desværre har de en stærkt parfumeret duft. Pakken holder fint tæt efter brug.

derma

 

Derma Vådservietter
64 stk. 35 kr. i Føtex

4 ud af 6 stjerner

Lækker pakke – den vil man gerne have liggende fremme. Servietterne har en sødlig lugt af citron eller parfume. Ikke så rart. Det er lidt svært at åbne pakken, når man står med den ene hånd fuld af babyfødder – og desværre går åbningen let i stykker. Men tykkelsen er god, og de føles ok i fugtighed og størrelse.

rema1000

 

Rema 1000 Vådservietter

100 stk. 10 kr. i Rema 1000

5 ud af 6 stjerner

Pakken er neutral at se på. Det er nemt at hive servietterne op – men de har nogle gange tendens til at klistre sammen, så man får flere op ad gangen. Dejlig let duft og kun meget svag duft af alkohol. De er lidt tynde i stoffet, men ikke så nemme at rive i stykker. Lukningen holder tæt, og den er nem at åbne og lukke.

huggies

 

Huggies Baby Wipes Pure

64 stk. 16 kr. i SuperBrugsen

3 ud af 6 stjerner

Det trækker ned, at de ikke er miljømærkede, og farverne signalerer ikke ligefrem sundhed. Servietterne er meget våde – måske for våde. De drypper, når man krammer dem. De har en svag duft af kemi eller blomster. Det er ikke så rart. Til gengæld er lukkemekanismen god – også fordi den sidder i modsatte side end på mange af de andre. Det giver mening, når man kun har en hånd fri. Omvendt holder klisterstykket ikke for evigt.  

LÆS OGSÅ: Vi tester hagesmækker

LÆS OGSÅ: 39 lifesaving babytips

LÆS OGSÅ: Vi tester amme-bh´er

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

klapvogn

Det skal du gå efter, når du vælger klapvogn

Få eksperternes bedste råd til valg af klapvogn.

Skrevet af Sofie Winther Askgaard
19. juni 2015

Faktaboks

Hold øje med

Har vognen en bremse og en justerbar sele?

Hvordan og hvor meget kan vognen klappes sammen?

Er der skarpe kanter eller åbninger, hvor dit barn kan få fingrene i klemme?

Er der snore eller løse skruer, som dit barn kan få i halsen?

Kan ryg- og fodstøtte justeres, så dit barn kan ligge vandret?

Kan styret justeres, så det passer til forskellige højder?

Kilder: Lone Hansen, Sikkerhedsstyrelsen, Stine Müller, Tænk og mama.dk

Først og fremmest skal du overveje, hvordan du vil bruge klapvognen, råder Stine Müller fra Forbrugerrådet Tænk. 

– Skal dit barn sove i klapvognen? Så skal sædet kunne lægges helt ned og fodstøtten kunne justeres op, så den lille ligger fladt. Nogle vogne har sæder, der kan tippes, men det er ikke optimalt, da vinklen mellem ryg og ben ikke ændrer sig, siger Stine Müller. 

Mange små klapvogne har typisk også små sæder, men hvis dit barn skal sove i klapvognen, til det er to-tre år gammelt, skal liggemålet være mindst 90 centimeter, råder hun. 

Så er der hjulene. Klapvogne med tre hjul er ofte lettere og fylder mindre i bussen og bilen. De firehjulede er dog ofte mere stabile og større, så dit barn kan bruge den længere – men er tungere at køre med. Små svingbare hjul gør det lettere at dreje, men hvis du skal forcere grus og græs, er det en fordel med større hjul, der kan låses fast. 

Du kan desuden holde øje med, om klapvognen lever op til de europæiske sikkerhedsstandarder, siger Lone Hansen fra Sikkerhedsstyrelsen.

Test den i butikken

– Se efter en CE-mærkning eller erklæring om, at vognen lever op til standarden, som hedder DS/EN 1888:2012 lige nu. Det betyder kun, at producenten selv lover, at vognen lever op til kravene – ikke at den er testet af en myndighed – men det er et godt fingerpeg, siger Lone Hansen. 

Der er flere ting, du kan teste i forretningen. Klapvognen skal have en bremse, og der må ikke være skarpe kanter, hvor barnet kan skære sig. Der må heller ikke være løse dele, som barnet kan putte i munden. Klapsammen-mekanismen skal være i to trin, som udløses uafhængigt af hinanden, så dit barn ikke selv kan udløse mekanismen, forklarer hun. 

– Det er også vigtigt, at dit barn kan spændes fast i klapvognen, og selen kan justeres til dit barn, så han ikke kan vikle sig fri eller komme op på knæ og tippe vognen, understreger Lone  Hansen. 

Dyrt er ikke (altid) bedst

Faktaboks

Uden kemi

Er din klapvogn fuld af giftige stoffer? Spørg forhandleren! De har pligt til at finde ud af det inden for 45 dage. TÆNKs nye test af klapvogne har også fokus på skadelig kemi.

Kilde: Stine Müller, Forbrugerrådet TÆNK

Der kan være flere tusinde kroners forskel på klapvogne, men ifølge Stine Müller følger pris ikke altid kvalitet. Både billige og dyre klapvogne har vundet Tænks tests, og ofte er det kun de lækre detaljer, der ‘mangler’ ved billige klapvogne. 

– Vi opfordrer også til at købe brugt. Du skal bare være særligt opmærksom på sikkerheden, da ældre vogne måske ikke overholder de nye sikkerhedskrav fra 2012, råder Stine Müller. 

Ny eller brugt – prøv klapvognen, inden du køber. Kør to eller tre ture, afprøv alle funktioner, og klap den sammen for at se, om den passer i jeres bil. 

LÆS OGSÅ: Stor guide til transport: Klapvogne, ladcykler, løbecykler …

LÆS OGSÅ: Vi tester klapvogne

LÆS OGSÅ: Guide: Dit første babyudstyr

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

 • Børste
  Klik her for at se galleriet

  Børste

  Start med at tørbørste din hud. Det er en effektiv måde til at fjerne døde hudceller og sætte gang i blodcirkulationen i din trætte krop. Tørbørsten her koster 199 kroner hos Karmameju.
  Foto: PR
  Luk
 • Kimono
  Klik her for at se galleriet

  Kimono

  Kort, sort kimono i silke fra H&M. Den koster 179 kroner. Lige til at svøbe sig i efter et varmt bad.
  Foto: PR
  Luk
 • Badesalt
  Klik her for at se galleriet

  Badesalt

  Lad dig synke ned i et afslappende karbad tilsat badesalt, eller giv dine fødder et dejligt fodbad. Badesalt fra Badeanstalten koster 79 kroner hos Magasin.
  Foto: PR
  Luk
 • Duftpinde
  Klik her for at se galleriet

  Duftpinde

  Mens du nyder dit kvarter i badet, kan du pleje lugtesansen ved hjælpe af disse duftpinde fra Savon de Marseille med en duft af oliven og lavendel. Koster 199 kroner hos cahetu.dk.
  Foto: PR
  Luk
 • Olie til håret
  Klik her for at se galleriet

  Olie til håret

  Arganolien fra OGX giver dit skadede hår kraft – perfekt efter en gravidtet. Den koster 99 kroner hos nelly.dk
  Foto: PR
  Luk
 • Neglefile
  Klik her for at se galleriet

  Neglefile

  Mens du slapper af i vandet, kan du passende give dine negle et hurtigt skrub med filen. Sæt med to file fra Nomess koster 29 kroner hos Magasin
  Foto: PR
  Luk
 • Ansigtscrub
  Klik her for at se galleriet

  Ansigtscrub

  Huden i dit ansigt trænger måske til at blive ekstra blød og renset, så du kan give den en omgang med denne gelescrub til sart og tør hu. Den koster 150 kroner på apoteket.
  Foto: PR
  Luk
 • Balsam
  Klik her for at se galleriet

  Balsam

  Gør dit hår blødt og velduftende med en balsam fra L:A Bruket med duft af citrongræs. Pris 219 hos luxoliving.dk
  Foto: PR
  Luk
 • Læbebalsam
  Klik her for at se galleriet

  Læbebalsam

  Du kan både pleje dine læber, neglebånd og hud med denne læbebalsam med tre slags olier fra Nyx Cosmetics. Køb den hos nelly.com til 79 kroner.
  Foto: PR
  Luk
 • ANNONCE: Serum
  Klik her for at se galleriet

  ANNONCE: Serum

  Din hud er sikkert træt efter alt for mange nætter uden søvn, så giv den lidt serum før din ansigtscreme, der giver dig en sund og velplejet hud med en flot udstråling. Denne serum hedder Advanced Génifique fra Lancôme og koster 555 kroner for 30 ml hos Matas. www.matas.dk. Læs mere på mylancome.dk
  Foto: PR
  Luk
 • Badelagen
  Klik her for at se galleriet

  Badelagen

  Bliv tør og varm med dette prikkede badelagen i sort og hvidt til 129 hos H&M.
  Foto: PR
  Luk
 • Bodylotion
  Klik her for at se galleriet

  Bodylotion

  Slut af med en lækker creme på hele kroppen, der dufter mildt af citrus. Den fra Biotherm hedder Eau Vitaminée Lait og koster 199 kroner hos Matas.
  Foto: PR
  Luk

Lav dit eget hjemmespa

Bliv mor-lækker under middagsluren

Få plejet dig selv, og få en smule ro og nydelse, mens din baby sover.

Vores Børn
16. juni 2015

Skønhedssøvn får en ny betydning. Nu handler det om, at du udnytter og bruger tiden på dig selv, når dit barn får en lur.

Det behøver nemlig ikke tage mere end et kvarter at få hud med mere glød og en rolig velvære i kroppen.

Lad opvask, oprydning og andre praktiske gøremål ligge, og giv dig selv lov til at mærke roen sænke sig.

Klik på pilene på billedet og få inspiration til 12 ting, der kan gør dig mor-lækker på 15 minutter.

LÆS OGSÅ: 10 veje til at skabe din egen hjemmespa

LÆS OGSÅ: Skønhedsprodukter: Bliv sommerklar, mor!

LÆS OGSÅ: Forkæl dit barn med wellness

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer