• 1. Rasmus Klumps julekalender på Min Bio

  Genial julekalender til de aller mindste med fine korte afsnit, der kan ses, hvornår det passer jer. Hver dag i december hygger Rasmus Klump og veninden Malene Qvist med julebag, historier, juleklip og meget andet. Så føles tiden frem til juleaften ikke helt så lang.


  Kan ses på app'en MinBio når det passer jer.


  Hent app'en her til iOS og til Google Play

 • 2. Nissebanden i Grønland på DR Ramasjang
  Foto: © Preben Trunshøj/DR
  Luk

  2. Nissebanden i Grønland på DR Ramasjang

  Nissebanden bliver sendt på mission af agent A38. De skal til Grønland og finde de to magiske sten, der når man slår dem sammen, opfylder alle ønsker - de skulle nødigt falde i de forkerte hænder og ødelægge julen.


  Vises på DR Ramasjang kl. 17:00.

 • 3. Pyrus - alletiders jul på TV2
  Foto: Tv2.dk
  Luk

  3. Pyrus - alletiders jul på TV2

  "Pyrus alletiders jul" er en herlig og lærerig julekalender for børn og barnlige sjæle. Den er fuld af gode historier og musik. I sit arbejde i arkiverne over Danmarkshistorien kommer Pyrus til at slette julen, og så får alle nisserne travlt, fordi den 24. december nærmer sig og julen skal tilbage i historien.


  Vises fra 1. december på TV2 kl. 16:25

 • 4. Hotel Krølle på Halen på DR Ultra
  Foto: Svensk filmindustri
  Luk

  4. Hotel Krølle på Halen på DR Ultra

  Familien Rantanens har travlt på deres hotel med at vinde konkurrencen "Årets bedste vinterhotel". De tror på det, selv den snobbede familie Grossmann har et luksushotel med ALT. Det er masser og underholdning og spænding. Julekalenderen er svensk men har danske stemmer. 


  Vises fra 1. december på DR Ultra kl. 6:45 og 17:25.

 • 5. Den anden verden på DR1
  Foto: Fyens.dk
  Luk

  5. Den anden verden på DR1

  Årets nye julekalender fra DR er et teenagedrama, der bl.a. foregår på Egeskov Slot. Historien drejer sig rundt om et af Grimms eventyr, hvor de to søskende Anna og Sara hver især oplever spændende og mystiske ting. Henvender sig til børn mellem 8-16 år.


  Vises på DR1 k.l 19:30 og på DR Ultra kl. 19:00.

 • 6. Ludvig og julemanden på TV2
  Foto: Tv2.dk
  Luk

  6. Ludvig og julemanden på TV2

  Julekalenderen foregår på Børglum Kloster i Nordjylland hvor drengen Ludvig, sammen med sin familie flytter ind, inden de skal videre til udlandet og bo på grund af faderens arbejde. Ludvig er overbevist om, at der gemmer sig en skat og så er jagten i gang. 


  Vises hver dag på TV2 kl. 20:00 og på TV2play, hvor den kan streames.

 • Det store eksperiment Viaplay

  Ny julekalender fra Viaplay, der kombinerer pædagogik og videnskab på en sjov og spændende måde. I filmen spiller de to tvillingedrenge overfor Kurt Ravn, der spiller den skøre professor og Mille Gori, bedre kendt som Motor Mille, der ses i rollen som jurymedlemmet, der skal bedømme de 24 opfindelser, som drengene skal udføre for professoren.


  Kan ses på streamingtjenesten Viaplay fra 1. december.

TV-julekalendere for børn

Årets julekalendere for børn på filmtjenesterne og tv

Den første december nærmer sig, og det er tid til at finde ud af, hvilken julekalender dit barn skal se i år. Vi har lavet en oversigt over årets julekalendere til børn og barnlige sjæle på TV og streaming.

Af Katrine Kornerup

Det gælder om at have styr på, hvad guldklumpen skal se, når julemåneden rammer. Vi har kigget på årets julekalendere fra DR, Ramasjang, Ultra og TV2 samt filmtjenester som MinBio og Viaplay.

LÆS OGSÅ: 11 færdige pakkekalendere dit barn vil elske  

LÆS OGSÅ: Jul med børn: De 5 største udfordringer juleaften

LÆS OGSÅ: Guide: Pakkekalender på 6 måder

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

loading...