• Hvordan ser baby mon ud?

  Indtast dine og fars karakteristika som øjenfarve og næsebredde, og vupti, så har du med appen Babyface et billede af dit kommende barn! Eller i hvert fald et bud på det.

  For at få dig i stemning foregår seancen til tonerne af en vuggevise.

  Navn: Babyface
  Sprog: Engelsk
  Pris: 13 kr. til iPhone

 • Det store overblik
  Luk

  Det store overblik

  Appen Gravid viser dig, hvad der sker i maven uge for uge (vidste du, at baby omkring uge 11 kan  skille fingre og tæer ad?), og giver dig de officielle sundhedsanbefalinger.

  Du kan også få en reminder om jordemor- og lægeaftaler, se fødselsforberedelses- film, så du kan øve dig i at trække vejret roligt, finde en vejviser til dit fødested – og stort set alt andet, der gør dig tip-top-klar til baby.

  Appen er udviklet af Jordemoderforeningen sammen med Komiteen for Sundhedsoplysning.

  Navn: Gravid
  Sprog: Dansk
  Pris: 19 kr. til Android og iPhone

 • Strut med maven
  Luk

  Strut med maven

  Selvfølgelig skal din graviditet foreviges! Og det er lige netop, hvad du kan gøre med appen Watch me Change Pregnancy.

  Hver dag minder den dig om, at du skal tage et billede af dig selv, og efter ni måneder har du en video på ti sekunder, hvor du kan se din fulde ekspansion fra forholdsvis flad til fuldstændig fyldt.

  Navn: Watch me change pregnancy
  Sprog: Engelsk
  Pris: 13 kr. til iPhone

 • Louise eller Luana?
  Luk

  Louise eller Luana?

  Det et godt spørgsmål! Itunes og Google Play bugner af navne-apps, hvad enten du går efter de danske, svenske, muslimske eller nogle helt andre af slagsen.

  En af dem er Navne til piger og drenge. Her finder du 15.800 godkendte pigenavne og 12.900 godkendte drengenavne. Du kan lave favoritlister og blive inspireret af de populæreste navne fra 1985 og frem.

  Lad os da bare afsløre, at Louise og Martin var på toppen i 1985, og at det var Emma og Victor i 2012.

  Navn: Navne til piger og drenge
  Sprog: Dansk
  Pris: 7 kr. til Android og iPhone

 • Ned i gear
  Luk

  Ned i gear

  Selv om graviditeten kaldes den søde ventetid, kan den være en stressende affære med tanker, der kører ræs. Så er det tid til en slapper.

  Med appen Gravid – forberedelse i graviditet og ved fødsel guides du gennem forskellige hypnoser med navne som fødsel, graviditet og fødselsangst. Men vogt dit forbrug: Hypnoserne – minus en smagsprøve – skal tilkøbes.

  Navn: Gravid – forberedelse i graviditet og ved fødsel
  Sprog: Dansk
  Pris: Gratis. Hypnoserne tilkøbes, 7-39 kr. pr. stk. til android og iPhone

 • Op af sofaen
  Luk

  Op af sofaen

  Åh, ja, det kunne være så dejligt, hvis du bare kunne lægge dig på sofaen med en Snickers i den ene hånd og fjernbetjeningen i den anden og se serier i ni måneder. Men det går ikke.

  Kroppen skal holdes i gang, og med appen Oh Baby Fitness får du en øvelse til hver uge tilpasset til dine omstændigheder.

  I uge 10 drejer det sig for eksempel om dine mavemuskler, mens uge 40 byder på yoga i den såkaldte Barnets stilling med fokus på åndredrættet.

  Navn: Oh Baby fitness
  Sprog: Engelsk
  Pris: 32 kr. til iPhone

 • Fedt for far
  Luk

  Fedt for far

  Ikke alle mænd udviser samme engagement, når det kommer til graviditet. Lok ham med appen Mpregnancy. Her får han uge for uge oplyst størrelsen på sit kommende barn ved hjælp genkendelige objekter.

  Barnet er eksempelvis i uge 10 på størrelse med en kapsel, mens det i uge 26 matcher en amerikansk foldbold.

  Din mand får også fif til, hvordan han bedst behandler dig, og små hints om, at det for eksempel i uge 18 er på tide at fotografere din mave, som nu kan ses.

  Navn: Mpregnancy
  Sprog: Engelsk
  Pris: 7 kr. til iPhone

 • Guf for planlæggeren
  Luk

  Guf for planlæggeren

  Er du typen, der elsker lister og får et lille kick af lykke, hver gang du kan sætte endnu et flueben, så er appen MyLaborBags et hit. Her får du overblik over alt det, I skal have med til fødslen og hospitalsopholdet.

  Og nej, måske er det ikke alle 90 ting, I rent faktisk får brug for, for eksempel læsestof eller sugerør, der kan bøjes.

  Men hvem ved, om du får lyst til at læse en knaldroman mellem veerne? Eller om den situation opstår, hvor hospitalet løber tør for bøjelige sugerør?

  Navn: MyLaborBags
  Sprog: Engelsk
  Pris: 13 kr. til iPhone

 • Ak og ve
  Luk

  Ak og ve

  At skulle administrere både stopur, kuglepen og papir kan faktisk være lidt for meget at forlange af en fødende dame og hendes mand. Derfor er appen Ve tæller god at have ved hånden, når I skal have styr på veerne.

  Tryk start, når veen starter, tryk stop, når den stopper, og indtast så dens styrke – fra ‘meget mild’ til ‘meget stærk’. Appen gemmer alle oplysningerne, så du ikke behøver at tænke. Du har jo ligesom noget andet, ret vigtigt, du skal koncentrere dig om.

  Navn: Ve tæller
  Sprog: Dansk
  Pris: 19 kr. til iPhone

Gravid

Gravid-apps: 9 apps til 9 måneder

Få styr på din graviditet med din smartphone eller tablet og ni gravid-apps, der underholder, informerer og får dig til at slappe heeelt af.

Vores Børn

Se 9 x gravid-apps hér, og få styr på de næste mange måneder!

LÆS OGSÅ: Graviditet: Overlevelseguide til første trimester

LÆS OGSÅ: Motion: Som gravid må du godt få sved på panden

Skrevet af Jo Brand, Vores Børn Gravid, nr. 1 2014.

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

loading...