• Brød i ovnen

  Skal vennerne eller familien fortælles om familieforøgelsen på en finurlig måde, så anvend brød-i-ovnen-tricket, og server (bogstaveligt talt) nyheden med nybagt brød. Flet gerne sætningen “Jeg har brød i ovnen” ind i snakken så ofte som muligt, indtil de til sidst fatter hintet. Venter I tvillinger, skal der naturligvis 2 brød i ovnen.


  Brød-i-ovnen-tricket kan også fint anvendes i billedform på fx. Facebook, ledsaget af teksten: “Forvarm ovnen til 40 uger. Stil brødet ind. Sæt timeren til 15. april.” ledsaget af et billede af brød.

 • Lille spejl på væggen dér…
  Luk

  Lille spejl på væggen dér…

  … hvem skal være far i landet hér? Overrask din kæreste med nyheden om, at han skal være far, ved hjælp af spejlet på badeværelset.


  En morgen, når du har været i bad og er alene hjemme, så skriv “Tillykke! Du skal være far!” på det tilduggede spejl. Når han tager bad næste morgen, og spejlet igen dugger til, vil den søde nyhed kigge ham lige i øjnene. Kært, ikk?

 • Del det på Facebook
  Luk

  Del det på Facebook

  Når du er klar til, at offentligheden skal tage del i din graviditet, så kan du gøre som så mange andre: bruge Facebook. Et billede af en positiv graviditetstest eller et skanningsbillede er en klassiker, men kreativiteten kender ingen grænser, så slå dig endelig løs med kryptiske fotos og kommentarer.


  Du kan fx uploade et foto af et piktogram af en gravid kvinde med teksten: “Hvis jeg møder dig i bussen, håber jeg ikke, du sætter dig på MIN plads!”

 • Indkøbstur med surprise
  Luk

  Indkøbstur med surprise

  Når du skal fortælle den vordende far om det, er denne fremgangsmåde også ret fin. Bed ham om at gå i supermarkedet for dig, og stik ham en indkøbsliste, lige inden han går ud ad døren. Fold den sammen, så han først læser den, når han har indkøbskurven i hånden.


  På sedlen har du skrevet en række varer, hvor ordet baby indgår, fx babymajs, babyagurker, babyspinat osv. Til sidst på listen skriver du baby efterfulgt af jeres efternavn(e). Så kan det være, at du får et pludseligt opkald fra den forvirrede daddy-to-be.

 • Send et originalt julekort
  Luk

  Send et originalt julekort

  Skal lille Blyp i maven annonceres ved juletid, er det oplagt at sprede det gode budskab via et jule- eller nytårskort. Tag fx et billede af 4 par sko: Mors, fars, storebrors , den kommende lillesøsters bittesmå babyfutter og en kort tekst a la “Vi glæææder os til 2014!”


  Modsat de lidt traditionelle og lidt kedelige oprulninger af årets gang vil dette kort med garanti vække opmærksomhed.

 • Lad bedsteforældrene gætte det
  Luk

  Lad bedsteforældrene gætte det

  Er I spillehajer i jeres familie, er det oplagt at offentliggøre nyheden til den næste spilleaften med de kommende (men endnu uvidende) bedsteforældre. Lav et kort og stop det i kassen med Bezzerwizzer-spørgsmål, og få morfar til at læse det højt.


  Du kan også foreslå en omgang gæt og grimasser. Tænk at breake den store nyhed, mens du og din kæreste okser rundt på stuegulvet og med fagter viser, at I har en lille ny på vej. Sjovt og sødt!

Gravid

Gravid? 6 kreative måder at sige det på

Er du lige blevet gravid? Stort tillykke! Her er inspiration til, hvordan du kan fortælle den store nyhed på en kreativ og sød måde.

Af Camilla Haldrup, Voresbørn.dk, 13. august 2013

Hurraaa! De to streger på graviditetstesten afslører, at du går rundt med en baby i maven. Nu skal du bare have det fortalt til den intetanende far, veninderne og bedsteforældrene. Og hvorfor ikke gøre det på en sød og kreativ måde?

Og hvem ved? Måske har du selv en endnu bedre idé til en sjov offentliggørelse? Bare slå dig løs – kreativiteten kender ingen grænser.

LÆS OGSÅ: Gravid – Hvordan delte du nyheden?

LÆS OGSÅ: Hvilken gravidtype er du?

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

loading...