Video

Video: The baby workout

Travle forælder, se her! I denne video kan du få tips til træning på stuegulvet demonstreret af seje Lilli Ann og hendes far. Effektivt - og ret cute!

Skrevet af Camilla Haldrup, Voresbørn.dk, 10. marts 2014

Det kan være svært nok at jonglere arbejde og familie i en travl hverdag, så for mange af os er en tur til fitnesscentret helt utopisk at finde tid till. Ja, hvordan finder man overhovedet tid til motion! Det kan denne video give dig svaret på.

Heri ses Lilli Ann og hendes far, Michael Stansbury i en næsten synkron (og utrolig sød!) workout på stuegulvet.

Se videoen herunder:

Babyens træning af nakkemusklerne har inspireret faren, som arbejder med sundhed og wellness, til at kopiere datterens øvelser, som han forudser har potentiale som en ny træningstrend.

Om The baby workout bliver et hit, må tiden vise. Men vi kan i hvert fald rapportere fra vores sessioner på stuegulvet, at det er pænt hårdt!

SE OGSÅ: Video: Basketstjerne på 15 måneder

SE OGSÅ: Workout med din vogn

Kilde: Huffingtonpost.com

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

Gå til forum
loading...