Så meget sex kræver det at blive gravid

Når først beslutningen om at få et barn er taget, kan det næsten ikke gå hurtigt nok med at få en positiv graviditetstest. Men det kræver mere sex, end du tror, at blive gravid.

Skrevet af Louise H. Rudolf, Voresbørn.dk, august 2010

Sex fire gange om ugen i et halvt år for at blive gravid? Det er faktisk det, der skal til for, at det lykkes for gennemsnitsparret.

Det er en undersøgelse blandt 3.000 britiske mødre, der er kommet frem til resultatet.

LÆS OGSÅ: Fertilitet: Børn skal lære, hvor svært det er at få børn

“At have sex 104 gange, før man bliver gravid, kan lyde som meget, men øvelse gør mester,” udtaler lægen Mike Smith, som er talsmand for undersøgelsen til Daily Mail.

Undersøgelsen viste også, at to ud af tre af de adspurgte kvinder blev hurtigere gravide, end de havde forventet.

En ud af tre fortalte, at de havde klædt sig mere sexet, når de ville prøve at starte en familie, og hele 70 procent af kvinderne havde et ønske om, at barnet skulle undfanges under lidenskabelig og spontan sex.

Find din terminsgruppe i Vores Børns Forældreforum her

Samtidig oplevede 25 procent, at sex blev kedeligere, når det foregik på ’kommando’ for at opnå graviditet.

Ifølge jordemoder Siri von krogh er det normalt, at det tager tid at blive gravid, og hun opfordrer ikke parrene til at søge læge, før de har forsøgt uden held i et år.

LÆS OGSÅ: Eksperten: Derfor mister du din sexlyst

LÆS OGSÅ: Sex og graviditet

LÆS OGSÅ: Derfor tænder mænd på gravide

Derfor tænder mænd på gravide

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

Gå til madplan
loading...