Ferie

Lav lige nogle børn i sommerferien, ik?!

Vi knalder for lidt i sommerferien. April måned, som ligger ni måneder ind i fremtiden, er den periode, hvor der bliver født færrest børn. Lad os lave om på det!

Skrevet af Anna Rossman Thejsen, Voresbørn.dk, juli 2014

Jaaa, det er ferie. Snart er vi glade, afslappede og lidt ekstra kærlige ved hinanden hjemme i dobbeltsengen… eller hvad? Man skulle tro, at ferietid var det oplagte tidspunkt at lave flere børn, men det modsatte er faktisk tilfældet.

Juli måneder et af de tidspunkter på året, hvor vi laver færrest børn. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik ifølge Politiken.

Oktober er hed

Faktisk var april måned 2012 den måned på året, der blev født færrest børn – og børn født i april er rundt regnet blevet undfanget i juli. Til gengæld er oktober og november tilsyneladende de måneder, hvor vi har mest gang i lagengymnastikken. I hvert fald hvis vi ser på de tørre tal.

Men hvorfor nøjes med det? Og hvorfor vente helt til efteråret?

LÆS OGSÅ: 7 veje til mere sex

Hvad siger I, kære læsere – skulle vi ikke bryde den kedelige statistik og sende antallet af fødsler i vejret om ni måneders tid? Det kunne da være sjovt – sikke en masse skøn sex – og en masse dejlige unger, der kunne komme ud af det!

Rigtig god sommerferie derude!

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til at have sex

LÆS OGSÅ: Ferie med børn: Paris

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Gå til madplan
loading...