• Mal ikke babys værelse uopfordret

  Det er en rigtig dum idé at gå i gang med malerpensel og din yndlingsfarve i pang. Også selv om dine venner prøver at overtale dig til at overraske lillemor. Hun deler måske ikke din forkærlighed for solgul, og hun kan blive pænt sur i betrækket over dit surprise-indlæg. Tal med hende først, inden du kaster dig ud i projekt babyværelse.


  (Foto: Flickr/Shira Gal)


  LÆS OGSÅ: Krea: Yndigt sovehjørne til baby

 • Stinkbomber
  Luk

  Stinkbomber

  Lugtesansen bliver ekstra skærpet i en graviditet, og selv den svageste parfume kan give din kæreste voldsomme kvalmeanfald. Skru derfor ned for duftevandet, hvis du vil hende (og dig selv) det godt.


  (Foto: tumblr\\\_medz4n222o1qaqsz7)


  LÆS OGSÅ: 16 tidlige tegn på graviditet

 • Drop slanke-bøger som barselsgave
  Luk

  Drop slanke-bøger som barselsgave

  Selv om din kæreste allermest ønsker sig at smide graviditetskiloene hurtigst muligt, så er det en rigtig dårlig idé at give hende bøger om slankekure og bikinikroppe. Tro os, hun vil tage det ilde op!


  (Foto: Gyldendal)


  LÆS OGSÅ: Din krop er et mesterværk, mor

 • Hold snitterne på din egen tallerken
  Luk

  Hold snitterne på din egen tallerken

  Hun er gravid. Hun er sulten som en ulv. Lad hende voldspise, hvad end hun craver. Og tag ikke maden fra hende. Så er du advaret!


  (Foto: Huffington Post)


  LÆS OGSÅ: Opskrifter: Bag til fryseren - og den søde tand

 • Flash ikke dine muskler
  Luk

  Flash ikke dine muskler

  En gravid med ekstra kilo på sidebenene gider ikke høre om dine storslåede fremskridt i fitnesscentret. Gem dit pral til nogle andre.


  (Foto: Vegetarians-dominate-me)


  LÆS OGSÅ: 11 pinlige fædre

 • Hold igen med de våde varer
  Luk

  Hold igen med de våde varer

  Hvad enten I hygger jer med en god middag derhjemme, er på kæresteferie eller på restaurant, skal du ikke bunde endeløse glas af god rødvin, shots eller bajere. Bevares, du kan da sagtens nyde et enkelt glas eller to, men der er ingen grund til at gnide salt i såret på en hvidvins-hungrende ægtefælle, der må holde sig i skindet.


  (Foto: Flickr/Reut C)


   

 • Vilde planer efter fødslen
  Luk

  Vilde planer efter fødslen

  I får brug for alene-tid som familie efter fødslen, så planlæg ikke de vilde begivenheder de første måneder.Slet ikke noget, der involverer høj musik, masser af mennesker og vild druk.


  (Foto: Flickr/Chris\\\_Beckett)


  LÆS OGSÅ: Når far falder til (i)padden

 • Ryd op!
  Luk

  Ryd op!

  Udvis ansvar og ryd op! Din gravide kæreste har ikke kræfter til at rydde op efter jer begge, så giv hende lidt kærlighed ved at hjælpe til med husholdningen.


  (Foto: Bbc.co.uk)

 • Farmor som babyekspert - nej tak!
  Luk

  Farmor som babyekspert - nej tak!

  Du kan sagtens spørge din mor til råds, men lad ikke farmors vurderinger være endegyldige svar over for din kæreste. Hun har brug for at finde viden på egen hånd, så hold dine babysamtaler med den kommende farmor for dig selv.


  (Foto: CBS)


   

 • Sexy beast
  Luk

  Sexy beast

  Insister ikke på sex i tide og utide. Din gravide kæreste får muligvis en faldende sexlyst i løbet af graviditeten - også på grund af de fysiske begrænsninger. Lad hende føre an i stedet.


  (Foto: Popsugar.com)


  LÆS OGSÅ: Så meget sex kræver det at blive gravid


   

 • Drop ligegyldigheden
  Luk

  Drop ligegyldigheden

  Læs nu bare lidt i den graviditetsbog. På den måde viser du din interesse for jeres fælles projekt: babyen. Nægter du at læse så meget som en linje om fødsel og plukveer, kan din kæreste opfatte det, som om du alligevel ikke gider baby-ræs og familieliv.


  (Foto: The Weinstein Company)


  LÆS OGSÅ: Gravid-apps: 9 apps til 9 måneder

Far

Far: Det skal du IKKE gøre, hvis kæresten er gravid

Mal ikke børneværelset uopfordret far, og drop ideen med at flashe din sixpack over for din gravide, hormonelle kæreste. I hvert fald hvis du vil undgå at sove på sofaen de næste ni måneder.

Skrevet af Mette Simensen

Den søde ventetid kan lynhurtigt blive ekstra sur for farmand. Der skal nemlig ikke meget til at hidse en gravid kæreste op, som allerede er i følelsernes vold. Vi har samlet 11 situationer, som den kommende far for alt i verden skal styre udenom.

Du skal for eksempel IKKE snuppe din gravide kærestes mad – så er du advaret!

alt

LÆS OGSÅ: Far, du er fantastisk

LÆS OGSÅ: Forstå din gravide mand

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Gå til madplan
loading...