• 1. DEN KLASSISKE PAKKEKALENDER

  Har du tid og overskud, og synes du, det er hyggeligt at drøne rundt i tingel-tangel-butikker og finde på små finurlige gaver til guldklumpen, er den klassiske pakkekalendermodel med 24 gaver – én hver dag – sikkert lige dig.


  I butikker som Søstrene Grene og Tiger går det ret hurtigt med at få skrabet alle gaverne sammen til relativt få penge. Gå fx efter små spil, tegne-/skriveredskaber, klistermærker, slik eller små skøre gadgets.

  Er du vild med genbrug og gerne vil spare penge og skåne miljøet, kan du med fordel bruge app'en Reshopper eller dba.dk og finde lækkert brugt legetøj til spotpriser.


  Mulighederne er uendelige!

 • 2. BYG-SELV JULEKALENDER
  Luk

  2. BYG-SELV JULEKALENDER

  Givingdeer er et koncept, hvor du selv bygger pakkekalenderen. Den kan samles på hjemmesiden, hvor der er et kæmpe udvalg af gaver fra kr. 4,00 og opefter, eller du kan købe pakkekalenderen til kr. 70,00 uden indhold og selv putte små gaver i.


  Ideen til kalenderen er opstået hos en mor, hvis barn ikke kan tåle nødder. Hun havde brug for at lave en julekalender, hvor hun var 100% sikker på indholdet.


  Køb byg-selv julekalenderen fra kr. 70,00 på Givingdeer.dk


   

 • 3. JUNIORS FAVORITTER
  Luk

  3. JUNIORS FAVORITTER

  Vil du gerne blive i skyd-genvej-kategorien, men samtidig sikre dig, at juniors pakkekalender er brugbar og vækker jubel hver dag, findes der masser af pakkekalendere med 24 pakker, der indeholder dit barns favoritlegetøj.


  Så er dit barn fuldstændig tosset med Pixibøger, LEGO, Playmobil, Rasmus Klump, fodboldkort eller prinsesseslotte, kan dette være den oplagte (og nemme) løsning.


  LEGO Friends julekalender 2016, er set til 199,00 kr. på Eurotoys.dk


  PIXI julekalender 2016 er set til 172,00 kr. hos bogreolen.dk


   

 • 4. DEN NEMME JULEKALENDER FRA NETTET
  Luk

  4. DEN NEMME JULEKALENDER FRA NETTET

  Hvis du er i tidsnød og leder efter den lette løsning, når det gælder dit barns pakkekalender, er der masser af muligheder for at købe færdige eller halvfærdige pakkekalendere over nettet til både piger eller drenge. Udvalget er kæmpe stort


  Nissegaver.dk kan du vælge mellem 300 gaver (til priser mellem 3 kr. til +160 kr) og sammensætte din egen kalender, mens du på Pakkekalender.dk kan købe en komplet kalender, der er tilpasset dit barns alder, til 399 kr.

 • 5. BRUGBARE ADVENTSGAVER
  Luk

  5. BRUGBARE ADVENTSGAVER

  Bagsiden ved 24 små gaver i ‘klistermærke-og-kuglepen’-kategorien er, at junior ender op med en masse ting, som måske ikke er vanvittigt brugbare. Så kan du i stedet lave en adventskalender, som bygger oven på noget af det legetøj, som barnet allerede har.


  Det kunne fx som vist på billedet være mad til legekøkkenet, LEGO, dyr til bondegården, vilde dyr til zoo-tæppet, riddere fra fx Sleich til ridderborgen, Playmobil-figurer.


  Legetøjsmad i træ fra Melissa & Doug, sættet med mad er set til kr. 249,95 hos lirumlarumleg.dk 


   

 • 6. DEN GRATIS (OG HYGGELIGE) JULEKALENDER
  Luk

  6. DEN GRATIS (OG HYGGELIGE) JULEKALENDER

  Hvis du ikke er fan af, at din barn bliver bombarderet med små (eller store!) materielle ting hele december, så kan du lave en gratis oplevelseskalender.


  Hver søndag får dit barn et julebrev med dagens aktivitet, fx lave nisselandskab, bage julekager, trille havregrynskugler eller bygge snemand (altså, hvis der er sne, naturligvis) osv. Så kommer du ud over gaveræset, og I gør kalenderen til noget hyggeligt og fælles.

 • 7. TIPS TIL STYLING
  Luk

  7. TIPS TIL STYLING

  Når pakkerne er i hus, melder spørgsmålet om styling sig. Skal de hænges op? Lægges i en kurv? Eller gemmes i en strømpe?


  Er du lidt fiks på fingrene, så har Boligliv.dk samlet nogle af de fineste gør-det-selv-løsninger. Tjek dem ud – især hvis kalenderen skal hænge til skue i stuen.


  Klik her, og se 10 kreative pakkekalendere på Boligliv.dk


  LÆS OGSÅ PÅ BOLIGLIV.DK: Lav nemme kræmmerhuse og smukke fugle

Julekalender

Guide: Pakkekalender på 6 måder

Mangler du inspiration til årets pakkekalender til junior? Så tjek denne guide ud, hvad enten du går efter den nemme løsning, en meget personlig løsning, eller du gerne vil undgå den materielle løsning.

Af Camilla Haldrup, Voresbørn.dk

At finde 24 små pakker til årets julekalender, der alle vækker begejstring, når de bliver pakket ud af små barnefingre (og ikke koster en bondegård), kan virke som en næsten uoverskuelig stor opgave – især hvis man ikke er shopaholic.

Men der er masser af måder at skyde genvej på, så årets pakkekalender til junior bliver en succes og december en skøn tid.

Bliv klogere på, hvordan du kommer i hus med pakkekalenderen, uanset om du er til den klassiske køb-selv-model eller er på udkig efter alternative løsninger.

I guiden finder du også inspiration til, hvordan du på flotte og kreative måder ‘serverer’ kalendergaverne for junior i hele december.

LÆS OGSÅ: Første jul med junior

LÆS OGSÅ: Sådan får du den bedste jul med dit barn

 

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Gå til madplan
loading...