9 måneder

  Video: 9 måneder (afs. 5, sæson 2) – 3 måneders vaccinen

  Både Katrine og Rikkes søn skal vaccineres for første gang, og det skaber bekymring hos de to mødre. Camilla fortæller om hverdagen med et flaskebarn, og Dea glæder sig til at drikke sig fuld for første gang i lang tid.

  Skrevet af Julie Bach Sandholm

  I anden sæson af web-tv-serien ‘9 måneder’ kan du følge Dea, Katrine, Camilla og Rikke i den første tid, efter de er blevet mødre.

  Katrine er nervøs, fordi sønnen Karl Frederik skal have sin første tre måneders vaccine. Hun har nemlig aldrig selv prøvet det, og har hørt mange skrækhistorier fra andre mødre. 

  Også Rikke skal have sønnen Elliot vaccineret. Selvom hun har prøvet det før, er hun stadig bekymret, da hun har dårlige erfaringer fra dengang datteren Clara fik sin tre måneders vaccine. 

  Ovre hos Dea er humøret dog helt i top. Hun glæder sig nemlig til endelig at drikke sig fuld igen til en koncert i Pumpehuset, som hun har forberedt sig på i flere uger. 

  Camilla fortæller ærligt om sine tanker, omkring at datteren Sarah Sofie er flaskebarn. Hun har mange gange oplevet folk, der sender forargede blikke, fordi hun ikke selv ammer. 

  Find alle afsnittene af ‘9 måneder – Den første tid som mor’ her

  LÆS OGSÅ: Nybagt mor: Jeg har accepteret, at intet blev, som jeg forventede

  LÆS OGSÅ: Rikke fra 9 måneder: “Jeg savner at have min krop for mig selv”

  debate

  Vis facebook-kommentarer

  Skjul facebook-kommentarer

  Gå til forum
  loading...