Video: ‘9 måneder’ (afs. 2, sæson 2) – “Jeg føler hverken, at jeg slår til som mor eller kæreste”

  Hos to af hovedpersonerne i web-tv-serien '9 måneder' er der braste forventninger. Camilla har en begyndende fødselsdepression, og Katrine er frustreret over, at hun ikke kan tage sin lille søn med på tur.

  Skrevet af Freja Sofie Madsen

  I anden sæson af web-tv-serien ‘9 måneder’ kan du følge Dea, Katrine, Camilla og Rikke i den første tid, efter de er blevet mødre.

  SE OGSÅ: 9 måneder (afs. 1, sæson 2)​

  Det går ikke som håbet hos Camilla og Katrine. Camilla er ramt af en begyndende fødselsdepression, og det medfører en spiral af dårlig samvittighed. Hun føler hverken, at hun slår til som mor eller kæreste.

  Hos Katrine går det godt med amningen, men hendes lille søn vil stadig ikke køre i barnevogn, og det er frustrerende for den nybagte mor, der tog mange kilo på under graviditeten.

  Du kan også se, hvordan Dea klarer rengøringen, efter at hendes lille datter har lavet “verdens største pølle”.

  Se hele første sæson af ‘9 måneder’ her.

  LÆS OGSÅ: Dea fra 9 måneder: “Det er svært at være alene”

  LÆS OGSÅ: Barn i 1980’erne: Fra kæderygere til curlingforældre

  LÆS OGSÅ: Katrine fra 9 måneder: “Jeg tror, jeg er god til at føde”

  debate

  Vis facebook-kommentarer

  Skjul facebook-kommentarer

  Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

  Gå til forum
  loading...