Video: 9 måneder (afs. 1, sæson 2) – “Det har været en rigtig dum start”

  I første afsnit af sæson 2 skal de 4 nybagte mødre vende sig til deres nye rolle. Dea er lige ved at tude, da hendes lille datter udvikler og forandrer sig. Og Katrine skal vænne sig til, at hun har fået en anderledes start på mor-livet, end hun havde håbet på.

  Skrevet af Freja Sofie Madsen

  I anden sæson af web-tv-serien ‘9 måneder’ kan du følge Dea, Katrine, Camilla og Rikke i den første tid, efter de er blevet mødre.

  Camilla har været mor i 14 dage, og manglen på søvn er hård for hende. Katrines første tid som mor er også hård. Hun gik igennem en lang og kompliceret fødsel, og det har påvirket hende og sønnen Karl Frederik. 

  Deas lille datter er allerede begyndt at forandre sig, og det sætter følelserne i gang.

  Se hele første sæson af ‘9 måneder’ her.

  LÆS OGSÅ: Rikke fra 9 måneder: “Jeg savner at have min krop for mig selv”_

  LÆS OGSÅ: Thomas Skov: 19 tegn på at du er blevet far_

  LÆS OGSÅ: Video: 9 måneder (afs. 2) “Let’s talk about sex”_

  debate

  Vis facebook-kommentarer

  Skjul facebook-kommentarer

  Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

  Gå til forum
  loading...