• MEGET FOR PENGENE
  Klik her for at se galleriet
  4,5 ud af 6 stjerner

  MEGET FOR PENGENE

  REMA1000


  REMA1000 vådservietter i 100 % vis­kose uden parfume, 10 kr. 


  INDPAKNING


  Der er gods i! På den ene side dejligt at få noget for pengene, på den anden side en mursten at slæbe rundt. Pakken er enkel, og vi fanger straks det vigtige: miljø- og allergimærkningerne, og servietterne er uden parfume, hurra! Bonus: de fås i en mindre pakke til at have med på tur.


  DUFT OG FUGT


  Vådservietterne lugter overvejende af ­ingenting, og det er også sådan, det skal være. Vi rynker dog lidt på næsen over en ‘sprittet’ lugt, men hellere det end parfume. De holder også godt på fugten, selvom man glemmer at lukke pakken i et par timer (ja, det har vi testet!).


  PUSLETID 


  Pakken må være designet af en mor med mange bleskift på bagen. Den smarte åbning med låg gør det supernemt både at få vådservietterne ud og lukke helt til igen med kun en enkelt hånd. Og for det meste kommer der også kun én vådserviet ud ad gangen. Vi er vilde med det.


  PENGENE VÆRD?


  Ja, så absolut. Du får 100 vådservietter for 10 kr. og ingen parfume eller andet grimt. En klar vinder, hvis det ikke lige var for den sprittede lugt.

 • GOD TIL PRISEN
  4,2 ud af 6 stjerner
  Luk

  GOD TIL PRISEN

  GRØN BALANCE


  Baby & Kids vådservietter uden ­parfume, 12 kr. i bl.a. Kiwi og Meny.


  INDPAKNING


  Fin pakke i kært design med dyremotiv og mange vådservietter, så man føler, man får noget for pengene. Navnet i sig selv trækker op – ‘grøn’ og ‘balance’ kan næppe være dårligt for en lille babymås? Miljø- og allergimærkningerne er også på plads, og vådservietterne er parfumefri.


  DUFT OG FUGT


  Neutral lugt – ekstra point for det. ­Vådservietterne er tilpas fugtige, de udtørrer ikke numserne og holder endda på fugten, længe efter de bliver taget ud af pakken. Vi er helt trygge ved også at tørre havregrød af fingre og kinder.


  PUSLETID


  1-2-3, det er ingen sag at få vådservietter ud af den smarte åbning med hårdt låg, også selv om man kun har én hånd fri. Men det er en større opgave at få én serviet op ad gangen, så vi ender ofte med mange, og det er svært at få dem presset ned igen med én hånd. Det trækker ned.


  PENGENE VÆRD?


  Du får en rigtig god vådserviet uden grimme sager som parfume i til en virkelig god pris. Så kan vi godt leve med, at de hænger lidt sammen. 

 • LUGTER AF PARFUME
  2,5 ud af 6 stjerner
  Luk

  LUGTER AF PARFUME

  NATRACARE


  Økologiske vådservietter i 100 % bomuld med beskyttende planteekstrakter, 42,50 kr. hos naturesource.dk.


  INDPAKNING


  Hvis vådservietter kan ose af luksus, så gør disse servietter det med et sødt sælmotiv, kraftig emballage og løfter om dyrevelfærd og økologi. Men kun 50 styk – og hvor er miljø- og allergimærkningerne? Dem vil vi altså hellere have til sart ­babyhud end økologi.


  DUFT OG FUGT


  En duft af kamille frem for sprit. En god tanke, men lugten er meget parfumeret. De økologiske æteriske olier skulle berolige babyerne, men de voksnes næser er ikke glade – vi vil hellere undvære al duft. ­Bonus: Servietterne er dejligt fugtige, så det er nemt at få indtørrede pletter af.


  PUSLETID


  Nøj, hvor er de besværlige! Med en sprællebaby skal det være nemt at komme til vådservietterne! Åbningen med tape er svær at åbne med én hånd, men endnu sværere at lukke igen. Resultat? Tørre vådservietter. Men i det mindste hænger de ikke sammen.


  PENGENE VÆRD?


  Nej. De er testens dyreste vådservietter, men ikke de bedste, og vi kan ikke med den


  lugt eller høje pris. 

 • TESTVINDER: BILLIGE OG BLØDE
  4,8 ud af 6 stjerner
  Luk

  TESTVINDER: BILLIGE OG BLØDE

  ÄNGLAMARK


  Vådservietter med mild, uparfumeret lotion, 11 kr. i Coops butikker.


  INDPAKNING


  Virkelig stor pakke med masser af ­vådservietter. Pakken ser kær og sund ud med små fugle, grønne træer og tydelige miljø- og allergimærkninger. Det kan vi godt lide. Der er ‘kun’ 72 ­stykker i pakken, men den fylder godt, så den er nok bedst hjemme på puslebordet.


  DUFT OG FUGT


  Hverken for våde eller for tørre er dommen over vådservietterne, der holder på fugten i lang tid, men samtidig heller ikke efterlader en våd numse. De bliver testet i både numse og ansigt uden problemer, og det totale fravær af parfumeduft er betryggende.


  PUSLETID


  Superpraktisk åbning med plasticlåg, som nemt åbnes med én hånd og lige så nemt lukkes helt til igen med samme hånd og et lille klik. Og de fleste gange er det ikke et problem at adskille servietterne, så pakken holder rigtig længe. Bonus: tykke og bløde ­servietter.


  PENGENE VÆRD?


  Helt klart! Bløde, tykke servietter i smart pakning med låg og uden parfume og andre grimme sager – til en rigtig god pris.

 • NEM LUKNING
  4,5 ud af 6 stjerner
  Luk

  NEM LUKNING

  TIBELLY


  Babyvådservietter til sensitiv hud, 


  10 kr. i Netto.


  INDPAKNING


  Enkel og børnevenlig pakke med en sød lille båd. Det er en stor pakke, så man får da value for money, men den skal nok ikke med på tur uden en meget stor taske. Den skilter tydeligt med alle de vigtige miljø- og allergimærkninger, så vi glæder os til at teste.


  DUFT OG FUGT


  Hmm ... hvad er det, de lugter af? Det er hverken godt eller skidt ... men måske lidt sprittet? Det er i hvert fald nok til, at vi ikke har ret meget lyst til at bruge dem andre steder end i numsen. De er også en anelse både små, tynde og tørre, så man får hurtigt brugt rigtig mange.


  PUSLETID


  1, 2, 3, 4 ... hov, der kommer hurtigt for mange servietter med, hver gang man dykker ned i pakken. Og de hænger også sammen! Til gengæld er det ingen sag at åbne eller lukke pakken med det praktiske låg, selv om man kun har én hånd til det.


  PENGENE VÆRD?


  10 kr. for 100 vådservietter – du får ­rigtigt meget for pengene, og så gør det ikke så meget, at man skal bruge lidt ekstra for at få nok fugt. 

 • TRYG DUFT
  4 ud af 6 stjerner
  Luk

  TRYG DUFT

  DERMA


  Babyvådservietter uden parfume, ­parabener og farvestoffer, 35 kr. i bl.a. Babysam og Bilka.


  INDPAKNING


  Nuttet baby på virkelig pæn pakke, der oser af kvalitet og omtanke for de små. Nul parfume, god for miljøet og hensyn til allergier er et must til små numser, så det trækker selvfølgelig også op. Fin størrelse – men færre servietter, selv om de er dyrere end mange andre.


  DUFT OG FUGT


  De dufter af ... ikke noget. Dejligt! Det gør os trygge ved at bruge dem i begge ender på babyerne. De har en fin størrelse og er tilpas fugtige – i starten. De tørrer nemlig hurtigt ud, især hvis man ikke får lukket pakket hermetisk til (og det er svært).


  PUSLETID


  Meget irriterende åbning uden låg, men med et klisterbånd, der godt nok klistrer meget effektivt, men det er utroligt svært at manøvrere en enkelt vådserviet ind og ud af pakken, mens man samtidig holder på en meget livlig baby. Bonus: Servietterne er både tykke, bløde og nemme at adskille.


  PENGENE VÆRD?


  Av, de er dyre. Du får 64 servietter for 35 kr., og de er godt nok lækre, men vi er ikke vilde med åbningen, og det bliver for dyrt i længden. 

Vådservietter test

Vi tester: Vådservietter

Snotnæser, våde numser og fedtede havregrødsfingre. Vådservietterne skal kunne klare det hele og samtidig være blide ved dit barns hud. Mødregruppen har testet sig igennem seks mærker.

Skrevet af Sofie Winther Askgaard

LÆS OGSÅ: Vi tester: Babyreder

LÆS OGSÅ: Gruppetest: Her er den bedste højstol til dit bar

LÆS OGSÅ: Vi tester: Babyalarm

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Gå til forum
loading...