Bær dit barn i en fastvikle

  Videoguide: Sådan binder du en fastvikle

  Det er let at bære sit barn i en fastvikle. Se denne trin-for-trin-instruktion med slyngevejleder Linda Bendix.

  Skrevet af Julie Trolle Boding

  ‘Op! … Op! … Op! …’ 

  Lyder det også nogle gange sådan fra dit lille barn, når du går i køkkenet og prøver at lave aftensmad? Så kunne det måske være en ide at sætte barnet i en vikle. En fastvikle kan bruges til små babyer, men også til de større børn på for eksempel et-to år, som gerne vil op til mor i ulvetimen eller andre tidspunkter af døgnet. 

  Men det kan godt virke ret kompliceret, første gang du skal binde en vikle. Derfor guider vi dig i tre videoer. I denne video guider vi dig til at binde en fastvikle. Du får en trin-for-trin-instruktion fra slyngevejleder Linda Bendix fra Slyngeskolen.dk. Når først du har bundet fastviklen, kan du lade den hænge over skuldrene, selv om barnet kommer ned på gulvet igen – og så er den klar til næste gang, den lille gerne vil op. 

  SE OGSÅ: Videoguide: Sådan binder du en strækvikle

  SE OGSÅ: Videoguide til vikle: Bær din baby i et tørklæde

  LÆS OGSÅ: Se forældrenes favoritter, og find de bedste bæreseler og slynger her

  LÆS OGSÅ: Find den slynge, der passer dig og baby

  debate

  Vis facebook-kommentarer

  Skjul facebook-kommentarer

  Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

  loading...