Video

Video: Se Lucy lære at gå

Video: Følg smilende Lucy gå fra slinger i valsen til stilsikre skridt i en time lapse

Skrevet af Cecilie Møller Rasmussen, Voresbørn.dk

Babyer begynder med at ligge på ryggen, triller om på maven og hæver sig til kravleposition, inden de skal i gang med den svære kunst at komme op på to ben og gå frit omring. Når det endelig lykkes, er den stor ting i et barns udvikling. Som forælder er det næsten lige så stort – og vejen derhen kan være ret sjov.

SE OGSÅ: Video: The baby workout

En amerikansk far valgte at filme sin etårige datter Lucys rejse fra bævende, bløde ben og masser af falden på halen hjemme i stuen til at kunne gå med strakte, stærke stænger. I en video på under halvandet kan man følge hendes seje kamp – godt gået, Lucy!

Måske en idé for dig at lave, der stadig har en lille baby. Lad dig inspirere af videoen nedenfor.

LÆS OGSÅ: Video: Se nyfødte tvillinger kramme

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

loading...