Video: Sådan sniger du dig væk fra en sovende baby

Vi forældre har flere tricks i ærmet, når det gælder om at komme fuldstændig lydløst væk fra vores sovende unger. Et forældrepar har lavet en video, der viser fire klassiske manøvrer.

Skrevet af Cecilie Møller Rasmussen, december 2014

 

Det er aften, og du har endelig efter aftenens putteritual fået guldklumpen til at ligge og slumre i en fredfyldt søvn. Det kan for nogle forældre tage op til halvanden time, så du ånder lettet op, når der endelig er fred på babyfronten.

Nu opstår det klassiske dilemma: Skal du blive liggende ved siden af, eller kan du snige dig forbi, uden at vække dit barn?

Medmindre du selv er søvnig, vil du højst sandsynligt prøve at liste ud af rummet, og her opstår dilemma nummer to. Hvordan gør du lige det?

Amerikanske Ester Anderson og hendes mand kommer dig her til undsætning. De har lavet en video over tre klassiske undvigemanøvre med navne såsom “the ninja” og “the creaky floor”.

Vi kan i hvert fald godt genkende trickene og følelsen af, at panikken straks breder, i samme øjeblik man sætter foden ned i på et knirkende bræt eller kommer til at bumpe ind i noget på vej ud.

LÆS OGSÅ: Video: Sådan ser en morgen ud, når man har en baby

LÆS OGSÅ: 5 klassiske søvnproblemer – her er løsningen!

LÆS OGSÅ: Må baby sove i dobbeltsengen?

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

loading...