Video

Video: Hund lærer baby at kravle

Tag med på kravleskole sammen med hunden Buddy og babyen Bear Bear – en firebenet ven kan sagtens undervise en lille pige i motorik. Se videoen her.

Skrevet af Mette Simensen, Voresbørn.dk, juni 2014

Det kan være vældigt frustrerende at være en lille baby, der gerne vil frem i verden. Især når man både vifter med arme og ben, og ingenting hjælper!

Der er det godt at have en læremester ved hånden. Det kan sagtens være en hund! I hvert fald hjemme hos babyen med kælenavnet Bear Bear. Hendes bedste ven, hunden Buddy, vil nemlig gøre alt for sin veninde i ministørrelse. Og hvis Bear Bear vil kravle, så viser Buddy, da bare hvordan! Se den søde video herunder.

Mor Valerie Stevens-Scott har postet videoen af sin datter, der er kommet i kravleskole hos hunden Buddy. Og sikken iver den firbenede læremester udviser. Vi er solgt!

SE OGSÅ: Video: Basketstjerne på 15 måneder

SE OGSÅ: Video: Babyer smager citron for allerførste gang

Kilde: Huffington Post

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

loading...