Tip til en god amning og fif til at spore om du har mælk nok

Video: Har jeg mælk nok til min baby?

Jordemoder Lea Toft fortæller, hvad du skal være opmærksom på i forhold til amningen. Her er de tydelige tegn på, at du har mælk nok til baby.

Mette Simensen

rnrn

  Amningen kan være en svær størrelse. Spørgsmål som “har jeg mælk nok”, og “får min baby al den næring, han eller hun har brug for” melder sig måske i de første uger. Du kan finde flere tydelige tegn på, at du har godt gang i mælkeproduktionen, siger jordemoder Lea Toft. Hør, hvilke tegn du skal være opmærksom på i videoen ovenfor. 

  Igennem syv videoer fortæller Jordemor Lea Toft fra Jordemoderhuset dig sandheden om fødslen og den første tid med baby. Denne video er den sjette i serien. 

  SE OGSÅ: Amning – så tit skal du amme din nyfødte baby

  SE OGSÅ: Video: Det her skal du gøre, når veerne starter

  SE OGSÅ: Video: Derfor skal du ikke være bange for at briste

  debate

  Vis facebook-kommentarer

  Skjul facebook-kommentarer

  Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

  loading...