Video

Video: Babyer smager citron for allerførste gang

Se den populære video Pucker, som viser en række babyers første møde med citron – og nyd børnenes skønne (og ærlige) reaktioner på den sure frugt.

Skrevet af Camilla Haldrup, Voresbørn.dk, 8. april 2014

Der er en første gang for alting – også for den skarpe smag af citron! To fotografer har indfanget en række babyers første møde med den sure gule frugt på videokamera, og det er der kommet en ret bedårende video ud af.

Videoen med titlen Pucker startede oprindelig som en fotoserie af fotograferne David Wile og April Maciborka og har allerede opnået masser af viral succes. Den er skudt i slowmotion, og det giver rig lejlighed til at studere de søde og meget forskellige reaktioner, som den uventede smag afføder.

Nogle af babyerne eeelsker citron – andre er bestemt ikke fans.

Se videoen herunder:

Hvordan reagerede dit barn, da han/hun smagte citron eller andre sure ting for første gang?

Se still-billederne af de søde citrongnaskende babyer her

SE OGSÅ: Video: Basketstjerne på 15 måneder

SE OGSÅ: Video: Se nyfødte tvillinger kramme

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

loading...