Baby 1 måned

  VIDEO: Dit barns udvikling – den første måned

  Hvad sker der for din baby i den første måned af livet? Det fortæller sundhedsplejerske Louise Munk-Poulsen i denne søde video.

  Skrevet af Mette Simensen

  Hvad kan du forvente dig i den første måned som mor til en nyfødt? Hvad er særlig vigtigt for baby, og hvad kan far gøre for den lille, når nu han ikke ikke kan amme? Der kan opstå massevis af spørgsmål, når du netop har givet liv til et lille væsen. Sundhedsplejerske Louise Munk-Poulsen fortæller om alt det, der sker for en baby på 0-1 måned, og alt det der er godt for dig som mor at handle på.

  Baby 1 måned

  Sundhedsplejerske Louise-Munk-Poulsen guider dig godt igennem din babys første år gennem ni videoer. I denne video forklarer sundhedsplejersken, hvad der sker hos din baby i den første måned i livet. Dette er den første video i serien. 

  SE OGSÅ: Video: Dit barns udvikling – 1-2 måneder

  SE OGSÅ: Video: Dit barns udvikling – når din baby er 2-3 måneder

  SE OGSÅ: Video: Barnets udvikling – din baby på 3-5 måneder

  debate

  Vis facebook-kommentarer

  Skjul facebook-kommentarer

  Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

  loading...