Derfor er feriecentrene det oplagte alternativ til os børnefamilier i vinterferien

Det oplagte alternativ til den dyre skiferie.

Annonce

Vinterferien kan godt være lidt af en udfordring for os børnefamilier.

For hvis der ikke er hverken lyst eller – ikke mindst – økonomi til en dyr skitur, så kan sådan en uge i februar hurtigt gå med, at børnene visner hen foran neon-blå skærme med Ramasjang, YouTubes og computerspil, alt imens din egen vinterferie ligeså langsomt drukner i praktiske gøremål og to-do-lister.

Alternativet er selvfølgelig det talrige udbud af aktiviteter, som diverse små og store kulturinstitutioner hvert år ruller frem – fra historieoplæsning på bibliotekerne over børnevenlige udstillinger på museer til børne- og tegnefilmspremiere i landets biografer.

Og det er altid en god måde at få aktiveret de små, mens det også er en hyggelig måde at være sammen på, men sådan en pakket aktivitetsuge kan omvendt efterlade os forældre mere tappede for energi, end da ferien startede.

Et oplagt alternativ er de danske feriecentre, der i den seneste årrække er vokset både i popularitet og antal.

1000x560På Dayz Søhøjlandet kan man endda også få lidt skiferie i deres skicenter.

Tryllekunster og tropisk badeland
Feriecentrenes popularitet skal formentlig ses i lyset af, at de på én gang tilbyder et væld af børne- og familieaktiviteter, alt imens centrene er indrettet således, at mor og far også kan få holdt lidt… ja, ferie.

En af de særligt populære er Dayz by Landal GreenParks. Med sine 5 feriecentre, fordelt over størstedelen af Jylland, gør de sig samtidig for én af de største ferie-resorts i Danmark. På Dayz by Landal GreenParks formår de netop at favne den alsidige ferieoplevelse, der tilgodeser både børn og voksne, og i vinterferien er der selvfølgelig skruet ekstra op for børneaktiviteterne.

Således vil der på nogle af de fem Dayz by Landal GreenParks bl.a. være besøg af tryllekunstner. Alt imens der selvfølgelig også er tropisk badeland, bowling, legeland og masser af andre aktiviteter, som nok skulle kunne få de små størrelser til at glemme alt om Ramasjang og ipads for en tid.

Afslapning i naturskønne omgivelser
Men mor og fars ferieafslapning er i den grad også prioriteret. På nogle af centrene vil I både kunne komme i dampbad, spille golf og få massage, mens andre tilbyder fitness, wellness og tyrkisk dampbad.

1000x560Feriecentrene er beliggende i skønne naturomgivelser.

Fælles for alle ferie-resorts er dog ferieboligerne og de skønne omgivelser, de befinder sig i. Ferieboliger, der kan huse helt op til 14 personer, ligger ofte ud og med direkte udsigt til noget af den smukkeste danske natur, vi har – fra Dayz Seawest med Vesterhavet og de lange sandstrande til Dayz Grønhøj, der med sine imponerende klitformationer og store åbne vidder inviterer på smukke og romantiske gåture. Her skal I nok nå at komme helt ned i ferie-gear – om det så er en hel uge eller blot en weekend.

1000x560Ferieboligerne kan huse op til 14 mennesker.

For det er et andet plus ved Dayz by Landal GreenParks; I er ikke som på skituren nærmest forpligtet til at tilbringe hele ugen der. Hvis der også skal være tid til hjemmehygge og ’Far til fire’-filmen, så kan I også sagtens gøre det – og så koster det endda ikke i nærheden af en dyr skiferie.

debate

Vis facebook-kommentarer

Skjul facebook-kommentarer

Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du i magasinet Vores Børn få mange flere råd, guides og inspiration om alt fra psykologi og familieliv til forbrug, bragt direkte til din dør hver måned. Vi er ikke bange for at tale om tabubelagte emner og gør vores bedste for at afspejle hele dit liv som forælder. Lige nu kan du få 3 mdr. abonnement og F&F Herbert bamsen som særligt tilbud. Klik herunder, for at benytte tilbuddet.

loading...